Höstskoj med barnen

Hösten är bara om hörnet och det är bara någon månad kvar innan det blir höstlov. Det finns en massa skoj saker att hitta på med barnen då! Visst är det inte samma sak som sommarlov, dåå man kan besöka vattenlekplatser, läs mer, eller bada, men det finns annat mys att göra under denna årstid. 

Att pyssla är inte fel att göra om hösten till exempel. Det går ju göra en hel del med de vackra löv som faller från träden. Det går även att pyssla inför halloween. Sedan kan ni ju även ställa till med ett halloweenkalas, med maskerad och annat.

Skoj saker att göra tillsammans

Om vädret inte är det bästa, så går det att göra en massa inne. Ni kan mysa ner och läsa böcker tillsammans, eller varför inte ta en dag i köket och baka tillsammans? Om ni vill bada, så är det inte fel att åka till en simhall eller ett äventyrsbad om ni har det nära. 

Fina dagar är bra att vara ute. Gå på upptäcksfärd i skogen med fika och njut av hösten. Kanske ni kan hitta svamp att plocka?

Umgås med dina barn

Det viktiga är egentligen inte vad ni gör tillsammans, utan att ni umgås med varandra. Stäng av era mobiler, lägg bort surfplattan och låt bli tvn. Se till istället att vara med varandra och gör skoj saker ihop. Det kommer uppskattas av er alla!

 

2 Sep 2021