Sugen på att bygga hus

Bygg ett nytt hus

Härom kvällen satt jag och läste sagor för barn, och i en av sagorna var det en gumma som bodde i ett hus. Det var ett väldigt gulligt hus, och direkt fick jag höra att vi borde bo i ett sånt vi med. Jag har länge gått och drömt om att bo i ett helt nytt hus om jag ska vara ärlig och så fort barnen hade somnat så gick jag ut på trivselhus.se och kollade på bygga hus priser. Det var bra tips på den sidan om hur man gör för att få bättre koll på huspriser innan man sätter igång hela apparaten med bolån och allt. 

En kul funktion

På deras sida har de också en kul grej som gör att man kan bygga sitt eget hus på nätet. man ser med en gång hur det kommer se ut, och man får samtidigt också reda på vad det skulle komma att kosta. Jag tog ett tvåplanshus och lekte en stund och fick fram ett fint hus som jag skulle kunna tänka mig att bo i. 

Man kanske skulle ta och be om en riktig offert hos dem för att se om det finns en möjlighet att bygga nytt hus? Det kostar ju inget att fråga om man säger så. Det vore faktiskt väldigt spännande, och att låta barnen växa upp i ett fint hus vore ju rena drömmen. kanske till och med skaffar oss en liten hund också. 

10 Oct 2019